×
078-3604013

Rosmolenweg 9B 3356 LK Papendrecht - Nederland

Jouw eigen exclusieve manchetknopen?

 

Contacteer ons - Gratis offerte

Je voornaam
ja achternaam
Geef alstublieft een geldig e-mail adres
Geef alstublieft een geldig telefoon nummer
Jouw vraag
Onze excuses, maar we hebben je bericht niet ontvangen. Probeer het nog eens of stuur een e-mail naar info@3dtrophyfactory.com
We nemen terug contact op binnen 1 werkdag. Bedankt voor je aanvraag.

Gepersonaliseerde manchetknopen

Een manchetknoop is een knoop die tegenwoordig weer veel vaker te zien is. Deze knopen werden in de zeventiende eeuw al door de elite aan hun manchet gedragen. Na even weggeweest te zijn, zijn ze nu weer helemaal terug! Manchetknopen maken nu niet alleen elke outfit af, ze zijn ook nog eens ontzettend leuk om te krijgen. De knopen zijn echter al in allerlei soorten en maten te vinden, waardoor wij het personaliseren van manchetknopen extra belangrijk vinden. Zo weet u zeker dat de ontvanger een persoonlijk cadeau krijgt en op alle bedrijfsfeesten en netwerkborrels de show zal stelen.

Voor wie werken we?

Manchetknopen zijn al lang niet meer uitsluitend voor de elite. U hoeft dan ook geen superster of succesvolle advocaat te zijn om contact met ons op te nemen of een van onze manchetknopen te bestellen. Wij leveren ook manchetknopen als relatiegeschenk of bedankje.

Detail right image
Detail left image

Waarom voor ons kiezen?

Dat is een makkelijke vraag. Wij zijn ervan overtuigd dat 3D- printen in ons bloed zit en daardoor zien we elk project, groot of klein, als even belangrijk. Of het nu om het ontwerpen van een grote trofee of een set manchetknopen gaat. Elk project krijgt de aandacht die het verdient en wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Wij weten niet alleen alle ins and outs op gebied van 3D- printen en de bijbehorende tools en software, maar bouwen dit ook. Zo kunnen wij ons eigen 3D- platform in combinatie met 3D- apps aanbieden en zowel ontwerpers als ingenieurs de gelegenheid geven om prachtige producten te maken.

Interesse?

Neem contact op

Hoe we te werk gaan

Briefing
Briefing Thumbnail
Schets
Sketch Thumbnail
Design
Design Thumbnail
Productie
Production Thumbnail
Resultaat
Result Thumbnail
Briefing

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn willen wij precies weten wat u van een set manchetknopen verwacht. Om hier een beeld van te krijgen zullen wij u een hoop vragen stellen en uw wensen helemaal in kaart brengen. In deze fase wordt o.a. bepaald welke kleur uw voorkeur heeft en welk materiaal er gebruikt gaat worden.

Schets

Wij vinden het heel belangrijk dat we al onze ideeën en concepten op papier zetten. De kans is daarom ontzettend groot dat onze ontwerpers al tijdens het eerste gesprek druk beginnen te schetsen.
Een klein nadeel hiervan is dat we er maandelijks ontzettend veel papier en potloden door heen jagen. U hoeft niet bang te zijn dat u na het leveren van het product een flinke naheffing krijgt voor al het tekenen; de budgettaire beperkingen worden namelijk gewoon meegenomen in de briefing!

Design

In dit proces wordt een simpele schets omgezet naar een 3D-model die u op onze computerschermen kunt zien. In deze fase heeft u al een goed beeld van hoe de manchetknopen eruit komen te zien, want de beelden zijn bijna niet van echte manchetknopen te onderscheiden.
Wij bekijken tijdens deze fase alle details van de knopen, zodat we niets over het hoofd zien en de manchetknopen helemaal naar wens zijn.

Productie

Bent u helemaal tevreden met de manchetknopen? Dan kunnen we beginnen met de productie. Een technisch proces wat vooral draait om het voorbereiden van productbestanden en het selecteren van de door u gewenste print- en afwerkingstechnieken.
Dit is echter een lange uitleg, waar u wij niet mee gaan vervelen.

Resultaat

Het ontvangen van het eindproduct is natuurlijk de fase waar het allemaal om draait. U zal hoogstwaarschijnlijk niet de eindgebruiker zijn, maar de manchetknopen weggeven aan een werknemer- of relatie. Dit vinden wij het mooiste aan ons werk. Er zal altijd iemand blij worden van onze manchetknopen én dat is natuurlijk waar wij het uiteindelijk voor doen.

Interesse?